
GYIK - Windows-profil mentése és visszaállítása
Válaszok a UserNest alkalmazással kapcsolatos gyakori kérdésekre: profilmentés és -visszaállítás, Store és Pro verzió, adattárolás, támogatott nyelvek.
Mi az a UserNest?▼
A UserNest egy Windows-alkalmazás, amely néhány kattintással menti és visszaállítja felhasználói profilját (fényképek, dokumentumok, böngészőkedvencek, Outlook stb.). Ideális választás, ha adatvesztés nélkül szeretne számítógépet váltani.
Hogyan működik a mentés?▼
Válasszon egy célhelyet (külső meghajtó vagy pendrive), jelölje ki a mentendő elemeket (Asztal, Dokumentumok, Chrome, Edge stb.), majd indítsa el a mentést. A visszaállítás ugyanígy működik az új számítógépen.
Mi a különbség a magánfelhasználói és a Pro verzió között?▼
A magánfelhasználói verzió a Microsoft Store-ban kapható, személyes használatra. A Pro verzió hordozható (pendrive-ról fut, Store nélkül), és olyan informatikusoknak készült, akik több számítógépen mentenek és állítanak vissza profilokat. Munkaállomás-csomagokban vagy korlátlan Technikus licenccel vásárolható meg: az árak részletesen az Árak oldalon találhatók.
Hol tárolódnak az adataim?▼
Adatai a külső meghajtón vagy a pendrive-on maradnak. A UserNest semmilyen adatot nem továbbít külső szerverekre. Mindent Ön tárol, helyben.
Milyen nyelveken érhető el az alkalmazás?▼
A UserNest 36 nyelvre van lefordítva: arab, bolgár, cseh, dán, német, görög, angol, spanyol, észt, finn, francia, héber, hindi, horvát, magyar, indonéz, olasz, japán, koreai, litván, maláj, norvég, holland, lengyel, portugál, román, orosz, szlovák, szlovén, svéd, thai, török, ukrán, vietnámi és kínai (egyszerűsített és hagyományos).
Mely Windows-verziók támogatottak?▼
A UserNest Windows 10 és Windows 11 (64 bites) rendszeren működik.